De favoriet van Anneke

Per fles:  € 9,99

Per 6:  €  52,50*

* Mag gecombineerd worden met:

  • Le Guignard no. 3 Sauvignon Blanc
  • Le Guignard no. 5 Chardonnay
  • Le Guignard no. 7 Red Blend

Combinatie geldt niet voor: Le Guignard no. 6 Chardonnay Premium Barrique!

 

  •  

Le Guignard Rosé No. 1

Met dit heerlijke zomerse weer, wil ik u kennis laten maken met één van de wijnen van Le Guignard.

Voor het produceren van deze rosé zijn de beste druiven van het gebied geselecteerd. De wijn is gemaakt van meerdere soorten Cinsault en Grenache.
De druiven zijn afkomstig uit de mooiste terroirs van de Zuid-Franse Pay-D’Oc. De Pay D ‘Oc is de grootste wijnstreek, ook wel Languedoc – Roussillon genoemd. Deze streek loopt van de Rhône tot aan de Spaanse grens.

De Guignard Rosé No. 1 heeft aroma’s van rood fruit en snoep. De wijn is zacht, toegankelijk en heeft een bittertje in de afdronk. De kleur is licht paars roze.
De wijn kan het beste op 6-8 °C geserveerd worden. De inzetbaarheid is perfect als terraswijn, aperitief, met frisse salades maar ook met gegrild vlees of vis, pizza’s en bij Aziatische gerechten.
Alcoholpercentage 12,5%

Wine Specials heeft in samenspraak met een grote wijnproducent in de Languedoc-Roussillon streek speciale wijnen ontwikkeld. De wijnen komen uit de buurt van Carcassonne.

De naam Guignard is de Franse vertaling van de naam Ginjaar. De Ginjaren hebben hun roots in Frankrijk. In de 17e eeuw zijn ze gevlucht voor de Hugenoten.

Tevens treft u op alle flessen een afbeelding van een vogel aan. Verder staat op elke fles het
familiewapen en zijn alle wijnen genummerd.

Laat het je smaken.