Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Whisky Masterclass Hunter Laing

16 maart 2017 @ 20:00 - 22:30

€25

In samenwerking met importeur Whisky Import Nederland organiseert Gall & Gall Helders op donderdag 16 maart a.s. een zeer bijzondere whisky avond in de Dorpsstraat 130, Zoetermeer.

De proeverij vindt plaats aan de Dorpsstraat 130 (voorheen slijterij Boonekamp) omdat dat een uitstekende locatie is voor proeverij!! En wij mogen daar gebruik van maken.

Deze tourpremiere avond voor Nederland zal worden geleid door Scott Laing, 1 van de 2 zoons van eigenaar Steward Laing en tevens, worldwide brand ambassador van het bedrijf Hunter Laing & Co.

Hunter Laing is een groot internationaal whisky en spirits bedrijf, gespecialiseerd in single-cask bottelingen van alle malt-distilleerderijen in Schotland en tevens samensteller van een aantal exclusieve blends en blended malts waarvan er een aantal exclusief voor de Indiase markt worden gemaakt.

Het is een publiek geheim dat Hunter Laing nog in het bezit is van een flink aantal vaten van gesloten distilleerderijen zoals Port Ellen, Littlemill, Caperdonich en Brora.

Hunter Laing heeft er voor gekozen haar enorme verscheidenheid aan aanbod van single-cask whisky’s uit te brengen in verschillende ranges naarmate de leeftijd, alcoholpercentage en zeldzaamheid toenemen.

Verschillende labels zijn daarom in omloop. Slijterij Gall & Gall Helders is 1 van de slijters in Nederland die heeft gekozen voor de klasse en verscheidenheid van het Hunter Laing portfolio. Tijdens de avond zal Scott een selectie presenteren en met de nodige humor laten proeven. Daar zullen mogelijk ook een paar bottelingen tussen zitten, waarvan er voor geheel Nederland maar een zeer beperkt aantal flessen beschikbaar zijn.

Whisky Import Nederland is zeer verheugd met Scott Laing te gast te mogen zijn bij slijterij Gall & Gall Helders.

Aanmelden voor deze bijzondere whisky-avond kan: t/m zondag 12 maart.

Deelname kost € 25,–
U kunt dit bedrag overmaken op NL75 KNAB 0255 7904 65 o.v.v. Whiskyproeverij 16-3-2017
Betalen in de winkel aan het Kentgensplein mag natuurlijk ook!!

Organisator

Gall & Gall Helders
Telefoon:
079-3237990
Site:
http://www.gallengallhelders.nl/

Locatie

Voorheen Slijterij Boonekamp
Dorpsstraat 130
Zoetermeer, Zuid-Holland 2712AN Nederland
+ Google Maps