Templeton

Bijna, rechtstreeks uit de U.S.A.
Templeton Rye Whiskey:
Templeton Rye 4 y.o.:
De neus is rijk met geuren van eikenhout en ontbijtgranen met daarbij diepe honing en melkchocolade. De tong ontdekt rijke butterscotch met toffee en kruidige vanille waarbij rijke peper de boventoon voert. Dit alles is “smooth” en heerlijk drinkbaar. De afdronk is mooi uitgebalanceerd met aan het einde kruidig eiken en gember.
Templeton Rye 6 y.o.:
vult de neus met fruit en verwarmend gember. Ook warm eikenhout en kruidkoek vullen de neus. De smaken variëren van honing en verse bloemen naar Oosterse kruiden en het eikenhout. Crème de Caramel en donkere chocolade verrijken de afdronk tot een heerlijke verwenner.
Templeton Rye Maple Cask Finish.:
Zoals de naam al aangeeft is deze whiskey gefinished op vaten waar eerder “Maple Syrup”, oftewel Esdoorn Stroop in heeft gezeten. De prachtig uitgebalanceerde neus geeft geuren van peper, rode kersen en bruine suiker waarbij ook de eikenkruiden duidelijk aanwezig zijn. De smaken zijn rijk en brutaal en luxueus met roggebrood met stroop, eikenhout en donkere chocolade. De afdronk is bevredigend lang met sinaasappelschil en rijke kruiden die mooi combineren met de zoete stroop. Heerlijk